Wij hebben coronamaatregelen getroffen voor u en onze medewerkers. Lees meer.
x

Brillen

Brillen

Onderscheidende collectie

Op zoek naar een bril? Dan bent u bij Optiek van de Vecht aan het juiste adres. Met een ruime collectie brillen, zonnebrillen en sportbrillen voor jong en oud kijken we samen met u, welke bril het beste bij u past. Wij hebben verschillende bekende en opkomende merken, zoals een grote collectie Theo & Lindberg monturen. Met persoonlijk advies en service vinden wij samen met u een bril die bij u past.

Wij zijn een zelfstandige optiek zaak, hierdoor zijn wij niet gebonden aan vaste merken en kunnen wij monturen inkopen waar wij willen. Zo kunnen wij u voorzien van onafhankelijk advies. Onze collectie monturen is onderscheidend en zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarnaast gaan wij jaarlijks naar nationale & internationale optiek beurzen en volgen de laatste trends op de voet.

Kinderbrillen Zonnebrillen Sportbrillen Computerbrillen Glazen Merken
kinderbrillen

Kinderbrillen

Bij Optiek van de Vecht hebben wij één van de grootste collectie kinderbrillen van de regio Utrecht. Ons team is gespecialiseerd in het aanmeten van kinderbrillen. Ook begeleiden wij u en uw kind graag bij het maken van een goede keuze. Daarbij is niet alleen de keuze van het montuur belangrijk, maar ook voor glazen zijn er vele mogelijkheden.

Bekijk meer

Zonnebrillen

Een goede zonnebril beschermt de ogen tegen schadelijke UV straling. Daarnaast kan een mooie zonnebril uw outfit helemaal afmaken. Bij Optiek van de Vecht vindt u een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen van verschillende merken.

Bekijk meer
zonnebril-optiek
sport-brillen

Sportbrillen

De eisen die u stelt aan een sportbril zijn heel anders dan de eisen die u stelt aan uw dagelijkse bril. Met een sportbril wilt u goed kunnen zien onder alle omstandigheden. Daarnaast moet de bril goede bescherming bieden en comfortabel zitten. Aan welke sport u ook doet, wij leveren een sportbril die aan uw eisen voldoet.

Bekijk meer

Computerbril

Heeft u snel vermoeide ogen? Hoofd-, nek- of rugpijn? Bent u gevoelig voor licht en zijn uw ogen misschien droog of rood? Dan is een speciale computerbril wellicht wat voor u.

Bekijk meer
computerbril-optiek-van-de-vecht
glazen

Brillenglazen

Er zijn allerlei type brillenglazen beschikbaar, waardoor het soms lastig is hier een keuze in te maken. Bij Optiek van de Vecht hebben we een groot assortiment glazen. Daarbij adviseren wij u graag welke glazen het beste bij uw sterkte, montuur & situatie passen.

Bekijk meer

9.1

Prima brillenzaal met verstand van zaken

Zeer tevreden
- De Meern - augustus 24, 2021

vakkundig en prettige opticien. vriendelijke omgang!

zie bovenstaand
- Houten - augustus 7, 2021

Vakkundig advies en persoonlijk aandacht.

Veel aandacht voor een vakkundige meting en daarna goed advies over de totale bril. Alle [...]
- Houten - augustus 7, 2021
755 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!